Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Στη Δράμα βρέθηκε σήμερα η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Ασημίνα Ξηροτύρη

Στη Δράμα βρέθηκε σήμερα η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Ασημίνα Ξηροτύρη στο πλαίσιο του προγράμματος των περιοδειών που πραγματοποιούν κλιμάκια στελεχών της ΔΗΜΑΡ, για να παρουσιάσουν τις θέσεις και τις προτάσεις της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ενόψει των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.
Η κ. Ξηροτύρη συνοδευόμενη από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ Θεόφιλο Ξανθόπουλο επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Δράμας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Στέφανο Γεωργιάδη, στον ...
Δείτε περισσότερα
Στη Δράμα βρέθηκε σήμερα η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Ασημίνα Ξηροτύρη στο πλαίσιο του προγράμματος των περιοδειών που πραγματοποιούν κλιμάκια στελεχών της ΔΗΜΑΡ, για να παρουσιάσουν τις θέσεις και τις προτάσεις της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ενόψει των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.
Η κ. Ξηροτύρη συνοδευόμενη από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ Θεόφιλο Ξανθόπουλο επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Δράμας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Στέφανο Γεωργιάδη, στον οποίο ανέπτυξε τις απόψεις και τις προτάσεις του κόμματος απέναντι στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, παραγωγικές και εμπορικές, οι οποίες ταλανίζονται από προβλήματα όπως η έλλειψη ρευστότητας, η ρύθμιση των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ, το ρυθμιστικό πληθωρισμό που στέκεται εμπόδιο στο επιχειρείν, τη δαιδαλώδη φορολογική νομοθεσία, καθώς και τη φορολογική επιβάρυνση, τη γραφειοκρατία και την έλλειψη υποστηρικτικών μηχανισμών του κράτους. Η ΔΗΜΑΡ, όπως σημείωσε κ. Ξηροτύρη, αναδεικνύει αυτά τα ζητήματα και προτείνει λύσεις.
Κατόπιν, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του κόμματος, όπου συνομίλησε με τους πολίτες τονίζοντας την κρισιμότητα των ευρωεκλογών και τη σημασία στήριξης τη μεταρρυθμιστικής αριστεράς προκειμένου η ΕΕ να λάβει θέση στο πλευρό των πολιτών.