Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

 Η παράταξη «ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Βασίλης Τραϊφόρος ανακοινώνουν σήμερα Πέμπτη 27/03/2014 και ώρα 19:00 στην Κομοτηνή τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες για τις πέντε Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειάς μας. Ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας έχει επιλεγεί ο Δικηγόρος Δράμας Κώστας Αβραμίδης.

Βιογραφικό:
Ο Κώστας Αβραμίδης γεννήθηκε στη Δράμα το 1969 και έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Παρανέστι. Φοίτησε στο 4ο Γυμνάσιο Δράμας και κατόπιν στο 3ο Λύκειο Δράμας. Το 1988 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου και αποφοίτησε το 1992. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία. Από το 1995 ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας ασκεί μάχιμη Δικηγορία. Διετέλεσε για δύο θητείες και από το 1999 έως και το 2005 μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Ανανιάδου  και έχουν δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Παναγιώτη.
Από μικρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς και ως φοιτητής εντάχθηκε στο Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου. Το 2010 ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης Δράμας της Δημοκρατικής Αριστεράς. Συμμετέχει όλα αυτά τα χρόνια ενεργά στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες του τόπου μας. Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε δραστηριοποιηθεί στο Δήμο Παρανεστίου ως εκπρόσωπος τύπου της προοδευτικής παράταξης «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».