Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΣ         ΔΡΑΜΑ 23/11/2013

ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΗΜΑΡ ΔΡΑΜΑΣ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ήδη συμπληρώνει 3 χρόνια ζωής. Στη σύντομη ζωή, δράση και λειτουργία της, έχει διαγράψει ενδιαφέρουσα πολιτική διαδρομή με σημαντικό κοινοβουλευτικό έργο, συμμετοχή σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, περιόδους προγραμματικής αντιπολίτευσης, αλλά και           συμμετοχής για ένα χρόνο στην τρικομματική Κυβέρνηση.
Η χώρα μας βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, αναζητώντας επιτέλους διέξοδο από την βαθιά και παρατεταμένη κρίση. Το πολιτικό τοπίο παραμένει ιδιαίτερα ρευστό. Οι πολίτες περιμένουν από τις πολικές δυνάμεις υπεύθυνο λόγο, εναλλακτικές, εφικτές και ρεαλιστικές προτάσεις.
Το παρελθόν, παρόν και μέλλον της ΔΗΜΑΡ, τη φυσιογνωμία της, την πολιτική της πρόταση για διέξοδο από την κρίση, τις στρατηγικές της επιδιώξεις και τις εν δυνάμει συμμαχίες της συζητούν τα μέλη, στελέχη και οι φίλοι της εν όψει του 2ου τακτικού της Συνεδρίου, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 12 – 15 Δεκεμβρίου του 2013.
Η Ν.Ε. Δράμας της ΔΗΜΑΡ καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στην προσυνεδριακή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 στο ξενοδοχείο ΜΑΡΙΑΝΝΑ, όπου θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να ενημερωθούμε, να προβληματιστούμε και να εκθέσουμε σκέψεις, προτάσεις και λύσεις. Θα εκλεγούν επίσης και οι αντιπρόσωποι της οργάνωσης Δράμας για το Συνέδριο.
Εισηγητής θα είναι ο σ. Σάκης Παπαθανασίου, μέλος της Ε.Ε. της Κ.Ε. της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και υπεύθυνος των θέσεων για το 2ο Συνέδριο.


                                                                        Το Γραφείο Τύπου της ΝΕ Δράμας