Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα γραφεία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΣ πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης  «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας Γρηγόρη Παππαεμανουήλ με αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Δράμας της ΔΗΜΑΡ και τον Γραμματέα αυτής Παναγιώτη Χατζηγεωργίου.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Δήμο Δράμας και τα προβλήματα που απασχολούν τους Δραμινούς συμπολίτες μας, αλλά και  ζητήματα της ευρύτερης πολιτικής επικαιρότητας.
Οι δύο αντιπροσωπείες συμφώνησαν να υπάρχουν τακτικές επαφές μεταξύ τους, με σκοπό την αλληλοενημέρωση  και προώθηση θεμάτων που αφορούν προβλήματα του Δήμου Δράμας και της ευρύτερης περιοχής μας.
Η δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» ενημέρωσε για τη δράση και τους στόχους της την αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ. Από πλευράς τους τα στελέχη της Ν.Ε. Δράμας της ΔΗΜΑΡ Δράμας, δήλωσαν ότι παρακολουθούν με ενδιαφέρον τη δράση και παρουσία της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» και ζήτησαν από αυτή να συμβάλλει στη συνεργασία όλων των φορέων της Δράμας για κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες σε μείζονος σημασίας ζητήματα.
Η Ν.Ε. Δράμας της ΔΗΜΑΡ ζήτησε συγκεκριμένα να στηρίξει η δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ» την πρόταση της ΔΗΜΑΡ που θα υποβληθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας να διοργανωθούν με πρωτοβουλία του Δήμου Δράμας:
α) εν όψει της 28ης Οκτωβρίου κοινή όλων των φορέων της Δράμας εκδήλωση με αντιφασιστικό – αντιναζιστικό περιεχόμενο ως καταγγελία της εγκληματικής δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής
β)  κοινή όλων των δημοτικών παρατάξεων εκδήλωση – συζήτηση για τις κυοφορούμενες αλλαγές  στον εκλογικό νόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Το γραφείο τύπου της Ν.Ε. Δράμας της ΔΗΜΑΡ