Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ Δράμας και φωτογραφίες

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ Δράμας πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Νησάκι όπου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς Δράμας, ενώ ο κεντρικός ομιλητής Παναγιώτης Χατζηγεωργίου παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος και την πρόταση για διέξοδο από την κρίση με τη σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο εντός της Ευρωζώνης και της Ε.Ε. με ταυτόχρονη δίκαιη κατανομή των βαρών και τη δημιουργία ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης.
Η ΔΗΜΑΡ εκφράζει τον τρίτο πόλο που απορρίπτει τόσο την απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου όσο και τη μονομερή καταγγελία του που οδηγούν και οι δύο στην εξαθλίωση, την απομόνωση και τη φτώχεια και προτείνει τη ρεαλιστική λύση της σκληρής διαπραγμάτευσης με τη διεκδίκηση μιας αναπτυξιακής πολιτικής ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας και την ύφεση.
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων συντάσσεται με τη θέση της ΔΗΜΑΡ : όχι στο μνημόνιο, ναι στο Ευρώ και την Ε.Ε., όχι στην μονομερή καταγγελία του μνημονίου και στην έξοδο από την Ε.Ε. με επιστροφή στη δραχμή, ναι στη δημοσιονομική προσαρμογή με την κοινωνία όρθια και την οικονομία ζωντανή.
Ακολούθησε συζήτηση με έντονο ενδιαφέρον για τη μετεκλογική στάση της ΔΗΜΑΡ όσο και για τις θέσεις της για τη νεολαία, την παιδεία και τον πολιτισμό, τους αγρότες και την κοινωνική πολιτική.