Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ποιά Ρεπούση, Μιχαλολιάκος και Σαμαράς που ήταν;


Ποιά Ρεπούση, Μιχαλολιάκος και Σαμαράς που ήταν;

In Ελαφρά μουσική,Πολιτική on 19 Μαΐου 2012 at 3:15 μμ
Εδώ και ώρες τα social media έχουν πάρει φωτιά από την υποτιθέμενη είδηση πως η Μαρία Ρεπούση, βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ, απείχε από την εκδήλωση μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων. Αναπαράγεται σε πολλά ιστολόγια, ακροδεξιά και “ενημερωτικά”, ένα δήθεν φωτορεπορτάζ που καταγράφει χρονικά την παρουσία της Ρεπούση σαν αυτό εδώ. Όπως μου επισήμανε ένας φίλος, αυτή είναι η μισή αλήθεια διότι την άλλη μισή μπορούμε να τη δούμε στο ρεπορτάζ του Έθνους απ’ όπου η παρακάτω φωτογραφία. Μετρήστε λοιπόν παρουσίες και απουσίες.
Μόνο ο Σαμαράς και ο Μιχαλολιάκος λείπουν; Που είναι ο Παπανδρέου, γιατί σχεδόν τα μισά έδρανα του ΠΑΣΟΚ μοιάζουν άδεια; Δείτε κι εδώ. Ούτε είδαμε να κατακρίνονται με τόση αγριότητα οι απουσίες της Παπαρήγα, του Τσίπρα και ενδεχομένως του Κουβέλη. Όπως συνολικά και των υπολοίπων βουλευτών.
Οι ευαισθησίες είναι δεδομένες αλλά δεν είναι δεδομένο ούτε κι ούτε θα έπρεπε να είναι ανεκτό αυτό το διαδικτυακό λυντσάρισμα. Και θα έπρεπε επίσης ένας από τους μπροστάρηδες του “αγώνα”, ο Χάρρυ Κλυνν, να είχε βάλει πρώτα κάτω το μυαλό του να βρει την αλήθεια παρά να σέρνεται πίσω από  ακροδεξιά παραληρήματα αν δεν τον υπαγορεύουν κιόλας.
ΥΓ. Φαντάζομαι αν ο Τάσος Κωστόπουλος, εκ των Ιών, ήταν βουλευτής τι θα γινόταν…