Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

επίσκεψη στο κοινωνικό ιατρείο


Επίσκεψη πολιτευτών Δράμας της Δημοκρατικής Αριστεράς στο κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο.

E-mailΕκτύπωση
Πολιτευτές και μέλη της Ν.Ε. Δράμας της Δημοκρατικής Αριστεράς επισκέφθηκαν σήμερα το Κοινωνικό Ιατρείο και Κοινωνικό Φαρμακείο που εδρεύει στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Δράμας. Ενημερώθηκαν από τους ιατρούς και το προσωπικό για τη λειτουργία, τις προοπτικές και τις ανάγκες του χώρου. Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο λειτουργεί από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των ιατρών που παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες του σε αυτό καθώς και των ιδιωτών που εθελοντικά παρέχουν τον χρόνο και τη δουλειά τους για τη διοικητική υποστήριξή του.
Η Δημοκρατική Αριστερά αποδίδει τους επαίνους της προς τους ιατρούς και τους ιδιώτες που συνεργάζονται, το Εργατικό Κέντρο που παραχωρεί και συντηρεί τους κατάλληλους χώρους για τη λειτουργία του Κοινωνικού ιατρείου και Φαρμακείου, καθώς και τους πολίτες που παρέχουν φάρμακα και υλικά.
Καλούμε όλους τους πολίτες και τους φορείς της Δράμας, να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο, με υπηρεσίες, με υλικά ή με χρήματα τον νέο και τόσο σπουδαίο αυτό θεσμό.
Η οργάνωση Δράμας της Δημοκρατικής Αριστεράς εντός της επομένης εβδομάδας θα συλλέξει και θα προσφέρει ικανή ποσότητα φαρμάκων και ιατρικού υλικού, καθώς και χρήματα για την αγορά σχετικών ειδών.
Η Δημοκρατική Αριστερά πρώτη υποστήριξε ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, παράλληλα με τον αγώνα για απαγκίστρωση από τα μνημόνια, και την στροφή προς την ανάπτυξη, είναι απολύτως απαραίτητο ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους αδύνατους. Στο πλαίσιο αυτό το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Δράμας αποτελεί ελάχιστο δίχτυ προστασίας για τους πολίτες που δεν έχουν ασφάλιση ή δεν δύνανται να πληρώσουν για την ιατρική περίθαλψή τους.
Κανείς μόνος του στην κρίση, κανείς πολίτης χωρίς ιατρική και φαρμακευτική κάλυψη!
                                                                        Το  Γραφείο Τύπου