Κυριακή 6 Μαΐου 2012

«Ευχαριστώ» στους πολίτες από τη ΔΗΜΑΡ


«Ευχαριστώ» στους πολίτες από τη ΔΗΜΑΡ

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλον τον κόσμο ο οποίος αγκάλιασε στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τους υποψήφιους του κόμματος, απ` άκρη σε άκρη του νομού, ακούγοντας με μεγάλο ενδιαφέρον τις ρεαλιστικές και υπεύθυνες πολιτικές προτάσεις που καταθέσαμε για την ανάταση της κοινωνίας» απευθύνει η Δημοκρατική Αριστερά Θεσσαλονίκης.
«Δώσαμε έναν καλό αγώνα, προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους πολίτες να αποφασίσουν, σε ποιον θα εμπιστευτούν τις τύχες των ιδίων και των παιδιών τους» συνεχίζει η ανακοίνωση.
«Όλο αυτό το διάστημα, δεν θέσαμε ψεύτικα διλλήματα, δεν δημαγωγήσαμε και δεν εκμεταλλευτήκαμε την δεινή οικονομική κατάσταση του κόσμου για να προσελκύσουμε ψηφοφόρους. Αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερο να «επενδύσουμε» σε έναν σωστό και δίκαιο πολιτικό πολιτισμό, ειδικά στην παρούσα συγκυρία, όπου η απογοήτευση της κοινωνίας για το πολιτικό σύστημα είναι έκδηλη.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όσους μας στηρίξουν στην διάρκεια των αυριανών εκλογών, ότι καμία ψήφος δεν θα πάει χαμένη. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διακοπεί άμεσα η προσπάθεια εξόντωσης της κοινωνίας από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα της μνημονιακής πολιτικής και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε στον δρόμο που χαράξαμε, στον δρόμο της «Αριστεράς της ευθύνης» καταλήγει η ανακοίνωση.