Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Φ. Κουβέλης: Οι πολίτες γνωρίζουν τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης


Πολιτικά νέα - ειδήσεις

Φ. Κουβέλης: Οι πολίτες γνωρίζουν τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης

16/04/2012 - 14:02 - 0 Σχόλια
Φ. Κουβέλης: Οι πολίτες γνωρίζουν τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης. Επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ανακοίνωση για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου
κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει
Έμμεση επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ εξαπέλυσε σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος ανέφερε ότι οι πολίτες γνωρίζουν τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης, τους ενόχους του πολιτικού συστήματος της διαφθοράς.
Ο κ. Κουβέλης, συμπλήρωσε ότι «δεν αρμόζει στην Ελλάδα μια κοινωνία διαλυμένη, μια νέα γενιά χωρίς όνειρα, ένας λαός χωρίς αισιοδοξία» και εκτίμησε ότι η χώρα μπορεί να αλλάξει πορεία, καλώντας τους πολίτες να δώσουν δύναμη στη Δημοκρατική Αριστερά για την Ελλάδα και την κοινωνία.
Αύριο Τρίτη, ο κ. Κουβέλης θα βρεθεί στη Χίο, όπου στις 12.30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ αργότερα το απόγευμα στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση μελών και φίλων της ΔΗΜΑΡ στο Αμφιθέατρο της παλαιάς Νομαρχίας.

Ανακοίνωση για την απολογία Τσοχατζόπουλου
Εν τω μεταξύ, η Δημοκρατική Αριστερά, εξέδωσε και ανακοίνωση για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου και για την απολογία του πρώην υπουργού στον ανακριτή (για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ). «Όλες ανεξαιρέτως οι προμήθειες πρέπει να ερευνηθούν σε βάθος. Το κέλυφος της ατιμωρησίας των πολιτικών πρέπει να σπάσει», αναφέρει η ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι «επιβάλλεται άμεσος έλεγχος και φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων που απέκτησαν διαχειριστές δημοσίου χρήματος και μέλη επιτροπών ανάθεσης δημοσίων έργων ή προμηθειών τα τελευταία είκοσι έτη, εφόσον η προέλευσή τους δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς πρέπει να ανατραπεί».