Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

λαθρομετανάστευση του Π. Χατζηγεωργίου



Εν όψει εκλογών οι πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ επαίρονται ότι παίρνουν μέτρα για την αντιμετώπιση της "λαθρομετανάστευσης", που πραγματικά αποτελεί μια ωρολογιακαή βόμβα για την πανταχόθεν βαλλόμεννη Ελληνική Κοινωνίακ και ιδιαίτερα τα γκέτο των μεγαλουπόλεων.
Από την άλλη οι πολιτευτές της Ν.Δ. στη Δράμα κατακεραυνώνουν την υποκρισία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και του ΠΑΣΟΚ, που επιχειρεί να εμφανίσει έργο παραμονές εκλογών και αντιτίθενται σφόδρα στην επιχειρούμενη λειτουργία "στρατοπέδου συγκέντρωσης λαθρομεταναστών" στην περιοχή μας, δίχως όμως να λένε κουβέντα για την ταμπακέρα, δηλαδή αν συμφωνούν με την λειτουργία των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι συμφωνούν με τη λογική αυτή, επίσης για  ψηφοθηρικούς λόγους, καθώς αισθάνονται την καυτή ανάσα του Καμμένου, του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής, που θεωρούν ότι τους κόβουν την πολυπόθητη αυτοδυναμία. Τέλος θεωρούν ότι έτσι εκμεταλλευόμενοι τις υπαρκτές ανησυχίες του κόσμου, στριμώχνουν την Αριστερά, που είναι απολύτως αντίθετη στην αντιμετώπιση του φαινομένου με τη λειτουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης και "επιχειρήσεων σκούπας".
Η Δημοκρατική Αριστερά καταγγέλει στον Ελληνικό Λαό τους πολιτευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που δεν έχουν καταλάβει ότι οι Πολίτες είναι πλέον υποψιασμένοι και δεν παρασύρονται. Για τη δική μας Αριστερά, την Αριστερά της Ευθύνης, το υπαρκτό πρόβλημα της "λαθρομετανάστευσης" δεν μπορεί παρά να αντιμετωπιστεί με μια συνολική ορθολογική μεταναστευτική πολιτική, δίχως μικροπολιτικούς τυχοδιωκτισμούς, αλλά και δίχως δογματισμούς και αγκυλώσεις. 
Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής δεν μπορεί παρά να αξιώνουμε:
- Προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των μεταναστών παράλλληλα με την προστασία και ασφάλεια των Ελλήνων
- Αστυνόμευση και όχι αστυνομοκρατία
- Κατάργηση του Δουβλίνου 2
- Συμφωνίες με τις γειτονικές χώρες και επαναπροώθηση των παράνομων μεταναστών
- Ορθή λειτουργία του πλαισίου για το πολιτικό άσυλο
- Βοήθεια από την ΕΕ για την αποτελεσματικότερη προστασία των συνόρων
- Όχι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ανά την Ελλάδα και σε ηλεκτροφόρα τείχη στον Έβρο
- STOP στο ρατσισμό και την ξενοφοβία
     ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε. ΔΡΑΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ -  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ