Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Κοινωνικοί λαχανόκηποι με πρωτοβουλία της ΠΕ Δράμας

Κοινωνικοί λαχανόκηποι με πρωτοβουλία της ΠΕ Δράμας

Την πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας να προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία κοινωνικών λαχανόκηπων ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 8 Μαρτίου ο κ. Ξανθόπουλος διευκρίνισε πως η ΠΕ Δράμας πρόκειται να διαθέσει το αγρόκτημα στο οποίο βρίσκεται το Καπνολογικό Ινστιτούτο, προκειμένου οι Δραμινοί να έχουν τη δυνατότητα να καλλιεργούν χωρίς κανένα ενοίκιο μια έκταση που θα αντιστοιχεί σε 100τ.μ. περίπου για κάθε ενδιαφερόμενο. Η σχετική υποδομή και η διαμόρφωση του χώρου θα υλοποιηθεί από τις υπηρεσίες της ΠΕ Δράμας.
Η συνολική έκταση που θα διατεθεί καθώς και το ακριβές μέγεθος του κάθε λαχανόκηπου θα εξαρτηθούν από το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Για το λόγο αυτό καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν να απευθυνθούν από τη Δευτέρα 12 μέχρι την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο γραφείο 304 του Διοικητηρίου ή στον τηλεφωνικό αριθμό 2521351304, ώρες 9:00 έως 12:00, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής και να λάβουν οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.