Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ !!!


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΣ                ΔΡΑΜΑ 16.3.2012


Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ !!!

Με έκπληξη πληροφορούμαστε μέσω του διαδικτύου ότι η Χρυσή Αυγή διοργανώνει στην πλατεία μάλιστα της πόλης μας ανοιχτή συγκέντρωση ενάντια στο ξεπούλημα της πατρίδας μας !!!
Είναι γνωστό ότι σε εποχές βαθύτατης κρίσης και διάλυσης του κοινωνικού ιστού, οι ακραίες φωνές εισακούονται από περισσότερους Πολίτες, που νοιώθουν οργή και αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν και για το πολιτικό σύστημα και τις υπαρκτές τεράστιες ευθύνες του για την κατάντια της Χώρας.
Σε παρόμοιες εποχές γεννήθηκαν τα φασιστικά κινήματα και επικράτησε ο ναζισμός και ο φασισμός σε μία σειρά από χώρες της ηπείρου μας, που αιματοκύλισαν τον κόσμο.
Ο Ελληνικός Λαός διαθέτει μνήμη και ιστορική γνώση. Δεν ξεχνά τα φασιστικά εγκλήματα σε βάρος της πατρίδας μας και της Ανθρωπότητας, δεν δίνει συγχωροχάρτι στους σημερινούς νοσταλγούς του Χίτλερ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι έχει ανοικτό μέτωπο απέναντι στο Φασισμό, το Ναζισμό, το Ρατσισμό, σε όσους επαγγέλλονται τη βία ως μορφή πολιτικής δράσης και συμπεριφοράς.
Η δίκαιη λαϊκή απαίτηση  για τιμωρία όσων συμμετείχαν στην καλπάζουσα διαφθορά του πολιτικού κατεστημένου και για ανατροπή του φθαρμένου πολιτικού τοπίου, δεν συνεπάγεται και την ενοχοποίηση και δαιμονοποίηση όλων των υγιών πολιτικών δυνάμεων.
Η διέξοδος από την Κρίση και η επίλυση των προβλημάτων μας δεν μπορεί παρά να είναι δημοκρατική.
Χρέος όλων μας να το διαφυλάξουμε αυτό ως πολύτιμο αγαθό για μας και τα παιδιά μας.
Οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν θέση στη δημοκρατική Δράμα. Άλλωστε δεν διαθέτουν εδώ οργάνωση και οπαδούς και η προσπάθεια με μεταφερόμενους οπαδούς να δημιουργήσουν «κλίμα και κατάσταση» στη Δράμα θα αποτύχει.
Στον καθένα μας εναπόκειται να απομονώσουμε τις ακραίες φωνές και να αποκρούσουμε δημοκρατικές εκτροπές  που κάποιοι απεργάζονται.
                                                                        Το Δελτίο Τύπου