Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η Δημοκρατική Αριστερά Δράμας αποχαιρετά τον Κώστα Λιθοξόπουλο


Η Δημοκρατική Αριστερά Δράμας αποχαιρετά τον Κώστα Λιθοξόπουλο

09 Φεβ 2012 @ 00:05 | Έγραψε ο Γιάννης Κασάπης
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Κώστας Λιθοξόπουλος στο πρώην ναζιστικό στρατόπεδο του Μαουτχάουζεν 65 χρόνια μετά το κλείσιμό τουΟ Κώστας Λιθοξόπουλος στο πρώην ναζιστικό στρατόπεδο του Μαουτχάουζεν 65 χρόνια μετά το κλείσιμό του

09 Φεβ 2012 @ 00:05

Κατηγορία Τοπικές ειδήσεις
Γιάννης Κασάπης
χορηγός κατηγορίας: Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας

Μοιραστείτε το άρθρο
GoogleTwitterFacebook

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ σ.ΚΩΣΤΑ ΛΙΘΟΞΟΠΟΥΛΟΥ

Σύντροφε Κώστα, Έλλειπες προχθές από το χορό της Δημοκρατικής Αριστεράς Δράμας στο Νησάκι. Γνωρίζαμε ότι ήθελες πολύ να είσαι κι εσύ εκεί, να γλεντήσεις μαζί μας και με τον σ.Φώτη, έστω για τελευταία φορά. Την επομένη με οδύνη πληροφορηθήκαμε ότι άφησες την τελευταία σου πνοή στην Αυστρία.

Παρηγοριά μας ότι έφυγες από κοντά μας πλήρης ημερών, έχοντας ζήσει μια ζωή γεμάτη αγώνες, νίκες και ήττες, ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις. Εθνική Αντίσταση, Αντιδικτατορικός Αγώνας, Αποκατάσταση Δημοκρατίας, καθημερινοί αγώνες μέχρι το τέλος της πολυτάραχης ζωής σου. Για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία, τη Ζωή.

Με το ασίγαστο πάθος του φλογερού κομμουνιστή και με ακράδαντη πίστη πως το όραμα της Ανανεωτικής Αριστεράς για Σοσιαλισμό με Δημοκρατία και Ελευθερία αποτελεί την ελπίδα της Ανθρωπότητας.

Σύντροφε Κώστα,
Τα λόγια σου, τα έργα σου, το βιβλίο σου «Δρόμοι της οδύνης», θα μας συντροφεύουν στη ζωή μας. Θα μείνεις στη θύμησή μας για πάντα ως εκπρόσωπος μιας ηρωικής γενιάς που δεν έσκυψε το κεφάλι σε κατακτητές και τυράννους, παρέμεινε αδούλωτη και δόξασε τη Χώρα και το Λαό μας.

Υ.Γ. Η Οργάνωση Δράμας της Δημοκρατικής Αριστεράς στη μνήμη του συντρόφου μας Κώστα Λιθοξόπουλου θα στείλει ένα συμβολικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως ο ίδιος επιθυμούσε.

08 Φεβρουαρίου 2012
Το γραφείο τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Δράμας