Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ο Δημήτρης Χατζησωκράτης στη Δράμα σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ


  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ        
           Ν.Ε.  ΔΡΑΜΑΣ                                            ΔΡΑΜΑ  29.10.2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ν.Ε. Δράμας της Δημοκρατικής Αριστεράς καλεί όλους τους Δραμινούς να συμμετάσχουν στην Ανοικτή Πολιτική Εκδήλωση - Συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί τη  Πέμπτη 03/11/2011 και ώρα 20:30 στο Επιμελητήριο Δράμας, με θέμα «ΚΡΙΣΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ».
Ομιλητής: Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος Ε.Ε. της Κεντρικής Επιτροπής & υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ. 

                                                                                                Το Γραφείο Τύπου
                                                                                            
Πρόγραμμα επίσκεψης στη Δράμα (Πέμπτη 03/11/2011) του Δημήτρη Χατζησωκράτη, μέλους Ε.Ε. της Κεντρικής Επιτροπής &  υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς

            Επίσκεψη στη Δράμα Δημήτρη Χατζησωκράτη - Πέμπτη 03.11.2011
12:00 Επίσκεψη στα θερμοκήπια (4ο χιλ. Δράμας – Μικροχωρίου). Ξενάγηση στους χώρους του θερμοκηπίου - συζήτηση με Διοίκηση Επιχείρησης και εργαζόμενους.
13:00 Επίσκεψη σε οινοποιείο «Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – Ι. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ Ο.Ε»  στο Μικροχώρι Δράμας. Συνάντηση και συζήτηση με επιχειρηματίες και εργαζόμενους.
19:00 Εργατικό Κέντρο Δράμας. Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΕΥΚ Δράμας – Συζήτηση για τις επιπτώσεις της κρίσης και τις συνέπειές της ειδικότερα στην περιοχή της Δράμας.
20:30 Επιμελητήριο Δράμας: Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση – Συζήτηση με τους Δραμινούς Πολίτες για τις Πολιτικές Εξελίξεις, καθώς και για τις θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς για διέξοδο από την οικονομική και πολιτική κρίση.
                                                Το  Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. της ΔΗΜ. ΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: