Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

δελτία τύπου


Συνάντηση της ΔΗΜ.ΑΡ με το γενικό γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή

Αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς αποτελούμενη από τον βουλευτή της Β’ Αθηνών Γρηγόρη Ψαριανό και τον υπεύθυνο του Τομέα Αθλητισμού του κόμματος Κώστα Κεχαγιά συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή. Οι εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ παρουσίασαν τις θέσεις του κόμματος υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων,  ότι πρέπει να παγώσει η χρηματοδότηση του επαγγελματικού αθλητισμού (ΠΑΕ,ΚΑΕ κτλ).
Περισσότερα...

Ερώτηση των βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς για την κατάργηση φοροαπαλλαγών της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κατάργηση των φοροαπαλλαγών της Εκκλησίας της Ελλάδος ζητούν ο πρόεδρος και οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης που υπογράφουν ο Φώτης Κουβέλης, ο Θανάσης Λεβέντης, ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Νίκος Τσούκαλης έχει ως εξής:
Περισσότερα...

Δήλωση του υπεύθυνου Οικονομικής Πολιτικής της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρη Χατζησωκράτη, για τις εξελίξεις στην οικονομία και τη στάση των κομμάτων

«O καταιγισμός των νέων μέτρων αποδεικνύει την ανευθυνότητα, την προχειρότητα αλλά και την αναλγησία της κυβέρνησης. Η συνεχής ανατροπή στοιχειωδών δικαιωμάτων πρέπει, επιτέλους, να τερματιστεί.
Στη ζοφερή πραγματικότητα που οδηγεί τη χώρα η  κυβέρνηση είναι αρνητικό να προστίθεται και η λαϊκιστική δημαγωγία μερίδας της αντιπολίτευσης».

Διήμερη περιοδεία του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη στη Μεσσηνία

Διήμερη περιοδεία στο νομό Μεσσηνίας πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:
Περισσότερα...

Σχόλιο της Δημοκρατικής Αριστεράς για την εξαγγελία νέων μέτρων

Τα μέτρα που αποφάσισε σήμερα η κυβέρνηση κατεδαφίζουν κοινωνικές κατακτήσεις που αποκτήθηκαν με αγώνες και θυσίες δεκαετιών. Τα νέα μέτρα αποτελούν ομολογία αποτυχίας της κυβερνητικής πολιτικής, είναι ανάλγητα και αναποτελεσματικά
Πλήττουν κυρίως τα μεσαία και λαϊκά στρώματα, όπως προκύπτει από την περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου, τις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, καθώς και την εξομοίωση του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. Καταστροφικό για τον κοινωνικό ιστό είναι και το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, το οποίο σπρώχνει χιλιάδες εργαζομένους στην ανεργία.

Δήλωση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, για τις εξελίξεις στην οικονομία

Η συμφωνία της 21 Ιουλίου του Eurogroup πρέπει να υλοποιηθεί. Απαράδεκτα, όμως, η κυβέρνηση καταφεύγει συνεχώς σε νέα, συμπληρωματικά μέτρα για να αναπληρώσει την αποτυχία της, αντί να αναζητά ισοδύναμα μέτρα που θα είναι δίκαια και αποτελεσματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: