Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ονομαστική ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ζητά η Δημοκρατική Αριστερά


Ονομαστική ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ζητά η Δημοκρατική Αριστερά

E-mailΕκτύπωσηPDF
Με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής οι τέσσερεις βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ζητούν ψηφοφορία με ονομαστική κλήση επί της αρχής του Νομοσχεδίου για το ΜΠΔΣ.
 Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
 «Αθήνα 27 Ιουνίου 2011
 Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο
 Αίτηση για ψηφοφορία με ονομαστική κλήση επί της αρχής του Νομοσχεδίου με τίτλο: Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 - 2015.
 Κύριε Πρόεδρε,
Το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015, που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής κινείται στην ίδια κατεύθυνση και θα έχει τα ίδια αποτελέσματα με το Μνημόνιο και τις επικαιροποιήσεις του: ακόμη μεγαλύτερη ύφεση, αύξηση της ανεργίας, ακρίβεια, κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διαρκή υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Ένας ατέλειωτος φαύλος κύκλος, οικονομικής αναποτελεσματικότητας και κοινωνικής υποβάθμισης.
Επειδή στην ουσία με την ψήφιση του ΜΠΔΣ η Βουλή των Ελλήνων θα έχει ψηφίσει τους προϋπολογισμούς του Κράτους για τα επόμενα τέσσερα έτη θεωρούμε ως απολύτως επιβεβλημένη την Ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του εν λόγω Νομοσχεδίου.
Οι υπογράφοντες βουλευτές της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, σύμφωνα με το άρθρο 72 παράγραφος 1 του Κανονισμού της Βουλής αιτούνται ψηφοφορίας με ονομαστική κλήση επί της αρχής του Νομοσχεδίου.
 Παρακαλούν η αίτησή τους να αθροισθεί με άλλες αιτήσεις επί του ιδίου αντικειμένου .

Με εκτίμηση

Οι αιτούντες βουλευτές
Κουβέλης Φώτης
Λεβέντης Θανάσης
Τσούκαλης Νίκος
Ψαριανός Γρηγόρης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: