Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑ 15/3/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/3/2011 η Προσυνεδριακή Συνέλευση της οργάνωσης Δράμας της Δημοκρατικής Αριστεράς εν όψει του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου του κόμματος που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 31/3 έως 3/4/2011. Μέλη και φίλοι της ΔΗΜ. ΑΡ. ενημερώθηκαν σχετικά και συζήτησαν για τις θέσεις του Συνεδρίου, την ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα του νέου κόμματος, τις πολιτικές εξελίξεις, τις προτάσεις για την έξοδο από την κρίση και την ανασύνθεση του πολιτικού τοπίου.
Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν ως Σύνεδροι και Παρατηρητές οι εξής: 1) Αργυροπούλου Ξένια 2) Ζαφειρόπουλος Σωτήρης 3)Ηλιόπουλος Στέργιος 4) Κων/νίδης Κυριάκος 5)Κηπουρός Κώστας 6) Μασταύραλης Στέλιος 7)Ξανθόπουλος Θεόφιλος 8) Παπαδόπουλος Τίμος 9) Χατζηγεωργίου Παναγιώτης 10) Χρηστίδης Χρήστος
Παράλληλα σε αντικατάσταση της έως σήμερα προσωρινής επιτροπής εκλέχθηκε 9μελής Πολιτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Αργυροπούλου Ξένια, Κων/νίδη Κυριάκο, Μασταύραλη Στέλιο, Πούλιο Τάσο, Φουτσιτζή Χρήστο, Χατζηγεωργίου Παναγιώτη, Χατζηγεωργίου Χρήστο, Χρηστίδη Χρήστο και Χρόνη Παναγιώτη.
Σε συνεδρίασή της στις 14/3/2011 η Πολιτική Επιτροπή εξέλεξε 5μελή Γραμματεία αποτελούμενη από τους Αργυροπούλου Ξένια, Κων/ίδη Κυριάκο, Μασταύραλη Στέλιο, Φουτσιτζή Χρήστο, Χατζηγεωργίου Παναγιώτη, στον οποίο και ανέθεσε καθήκοντα Γραμματέα της Π.Ε.

Το Γραφείο Τύπου της Π.Ε. Δράμας της ΔΗΜ.ΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: